9078847658?profile=original

 
9078848273?profile=original9078847681?profile=originalCardone.jpg?profile=RESIZE_710x9078848471?profile=original9078848098?profile=original

9078803259?profile=original

NE DAVIDOVC

Tani atje mbizotron gjelozia primitive !
Nu dojn askend perveq vetvetes !
Egoizmi kishte kaluar qdo mase !
Per fat te keq , ishte renqetherse ! 
Endrrat dhe dashuria per vendelindje eshte zhdukur!...
Ishte zhdukur ndjenja humane!
Kishte humbur ndergjegjeja, ska mbetur me krenari! 
Aty vrejta vetem kafshet qe nuk kishin ndryshuar!
Kafshet qe po e ruajshin identitetin me besnikri !
Dhash respekt per to dhe mbetem me nje shpres ...se?
Ndoshta nje dite ....?
Ndoshta nje dite ....?
Me shprese Ndoshta nje dite ... ?

9078801288?profile=original

9078848663?profile=original

9078848296?profile=original

9078848869?profile=original

9078822264?profile=original

9078848890?profile=original

9078848496?profile=original

9078849061?profile=original

9078849082?profile=original9078848690?profile=original

9078849453?profile=original

9078849271?profile=original

9078849292?profile=original

9078849659?profile=original

9078849682?profile=original

9078850053?profile=original

9078850076?profile=original

9078850272?profile=original

9078849470?profile=original

9078849491?profile=original

9078849867?profile=original

9078817673?profile=original

9078850289?profile=original

9078850460?profile=original

9078850662?profile=original

9078850481?profile=original

9078823879?profile=original

9078849890?profile=original

9078825459?profile=original

Imageaa..jpg?profile=RESIZE_710x

9078850691?profile=original

9078850878?profile=original

9078851252?profile=original

Congratulations%20111..jpg?profile=RESIZE_710x

9078811081?profile=original

9078851062?profile=original

9078850899?profile=original

9078851290?profile=original

9078851470?profile=original

9078851083?profile=original

9078851661?profile=original

9078851854?profile=original9078851492?profile=original

9078851879?profile=original

9078819683?profile=original

9078851687?profile=original

9078852458?profile=original

9078852479?profile=original

9078852254?profile=original

9078852653?profile=original

9078852282?profile=original

Student in year: 1983

9078852071?profile=original

9078852853?profile=original

9078852100?profile=original

9078852675?profile=original

9078852696?profile=original

9078853074?profile=originalInternational Art Exhibition in Sarajevo Bosnia

9078852875?profile=original

International Art Exhibition in Sarajevo Bosnia9078808689?profile=original

9078853289?profile=original

9078853660?profile=original

9078821077?profile=original

9078853689?profile=original

9078853090?profile=original

9078853456?profile=original

9078854081?profile=original

9078853860?profile=original

9078853479?profile=original

9078854452?profile=original

9078813672?profile=original

9078853872?profile=original

9078853895?profile=original

9078854261?profile=original

9078815079?profile=original

9078854292?profile=original

9078854863?profile=original

9078854880?profile=original

9078819292?profile=original

9078854897?profile=original

9078819075?profile=original

9078855058?profile=original

9078854473?profile=original

9078854658?profile=original

9078854498?profile=original

9078810679?profile=original

9078855269?profile=original

9078816061?profile=original9078820479?profile=original

9078816682?profile=original

9078819454?profile=original

9078855288?profile=original

9078855081?profile=original

9078855460?profile=original

9078854679?profile=original

9078855099?profile=original

9078855477?profile=original

9078816099?profile=original

9078855672?profile=original

9078855693?profile=original

9078855498?profile=original

9078814869?profile=original

9078855864?profile=original

9078821284?profile=original

9078856252?profile=original

9078856273?profile=original

9078822878?profile=original

9078855891?profile=original

9078856297?profile=original

9078856464?profile=original

9078856668?profile=original

9078825673?profile=original

9078856487?profile=original

9078856693?profile=original

9078857064?profile=original

9078816868?profile=original

9078856868?profile=original

9078856074?profile=original9078826065?profile=original

9078825073?profile=original

9078853860?profile=original

9078857085?profile=original

9078856889?profile=original

9078857458?profile=original

9078857480?profile=original

9078857860?profile=original

9078857655?profile=original

9078857883?profile=original

9078857259?profile=original

9078857678?profile=original

9078857699?profile=original

9078858056?profile=original

9078857281?profile=original

9078858274?profile=original

9078858299?profile=original

9078858673?profile=original

9078858082?profile=original

9078858853?profile=original

9078858697?profile=original

9078858877?profile=original

9078858465?profile=original

9078858489?profile=original

9078859260?profile=original

9078858901?profile=original

9078859474?profile=original

9078859281?profile=original

Artisti shqiptar kudermeje pa asnje arsye emri i tije shifet Genti Tavanxhiu. Vetem pse

komentoj per nje skulptore tjeter shqiptar qe eshte shum me i mire se ky, tani kalon ne

anen e kundershtarit ...Mjerim))

Po ja le ndergjegjejes se tije dhe vetdisimit.

9078859079?profile=original

Te faleminderit Artist Hysni R. Mehmeti !!!

9078859868?profile=original

Te faleminderit Enver Musa

9078859684?profile=original

9078860461?profile=original

9078860671?profile=original

9078861055?profile=original

9078862855?profile=original

9078863476?profile=original

9078850899?profile=original

9078864264?profile=original

E-mail me when people leave their comments –

You need to be a member of Yoga Vidya International - Yoga, Meditation and Spirituality to add comments!

Join Yoga Vidya International - Yoga, Meditation and Spirituality