- (2)

9078847658?profile=original

 
9078848273?profile=original9078847681?profile=originalCardone.jpg?profile=RESIZE_710x9078848471?profile=original9078848098?profile=original

9078803259?profile=original

NE DAVIDOVC

Tani atje mbizotron gjelozia primitive !
Nu dojn askend perveq vetvetes !
Egoizmi kishte kaluar qdo mase !
Per fat te keq , ishte renqetherse ! 
Endrrat dhe dashuria per vendelindje eshte zhdukur!...
Ishte zhdukur ndjenja humane!
Kishte humbur ndergjegjeja, ska mbetur me krenari! 
Aty vrejta vetem kafshet qe nuk kishin ndryshuar!
Kafshet qe po e ruajshin identitetin me besnikri !
Dhash respekt per to dhe mbetem me nje shpres ...se?
Ndoshta nje dite ....?
Ndoshta nje dite ....?
Me shprese Ndosh

Read more…

This review is translate with google

Is not the creator who is able to give life ....

Acrylic painting on cnvas

Size: 116 x 200

Year: 2013

Acrylic painting on cnvas

Size: 60 x 80

Year: 2012

Strolling through the expanses of the Internet, I came across a magnificent Dutch expressionist Shefqet Avdush Emini. Later, I was fortunate to get to know him and work for international ART-symposia.

Expression in color, line, and at the same time, a sense of proportion and harmony - it works like live his own life.

Read more…